Zorgsector, scholen en overheid

Zonder zorgen een lekker kopje koffie

Zorgsector, scholen en overheid

Koffieoplossingen voor professionals in zorg en welzijn


Het juiste koffietoestel kiezen dat past bij uw woonzorgcentrum, school of ziekenhuis?  The JAVA Coffee Company doet er alles aan om deze beslissing zo eenvoudig mogelijk te maken. 

Wij bieden een ruim gamma toestellen aan als onafhankelijk verdeler van de bekendste merken. Budgetvriendelijke en pasklare systemen, waarbij de juiste koffiemachines worden gecombineerd met aangepaste koffie, toebehoren en onderhoud.

Ontdek onze ruime koffiemogelijkheden: koffiebonen of gemalen koffie, oploskoffie, liquid coffee, pouches, ingedikte koffie te bereiden op verschillende IDDSI levels, ... Met advies van uw Coffee Advisor vindt u zo het perfecte toestel met de juiste capaciteit én volgens uw budget.

Je vindt bij The JAVA Coffee Company zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde systemen. Ook stockbeheer en leveringen nemen wij op in de planning. Bij een aanbesteding begeleiden we je graag.

Koffietoestel huren of aankopen? Beide opties zijn mogelijk. 

Eerste hulp bij overheidsopdracht voor koffie

 

Een overheidsopdracht uitschrijven, hoe begin je eraan?

Binnen een overheidsopdracht bestaan er verschillende plaatsingsprocedures zoals de openbare en niet-openbare procedure. Een openbare procedure is éénfasig, terwijl een niet-openbare procedure tweefasig is. Bij een niet-openbare procedure wordt er een selectiedraad opgemaakt, waarna het bestek wordt doorgestuurd naar de geselecteerde (koffie)leveranciers.

 
 

Over JAVA Koffie

 

The JAVA Coffee Company is een Belgische familiale koffiebrander met een historiek van meer dan 87 jaar. "Het geheim van goede koffie begint bij de kwaliteit van de boon en de kennis van de brander. We branden onze koffiebonen traag, zodat essentiële oliën en aroma’s van de koffieboon behouden blijven," aldus CEO Kathleen Claes. Ook na het branden wordt JAVA koffie nog altijd met de beste zorgen omringd. Zo zit er bij de bonen nooit meer dan 48 uren tussen het branden, afkoelen en verpakken. JAVA koffie kiest voor een soepele verpakking met een slim versheidsventiel. Dat laat de verse koffie rustig ontgassen terwijl het volle aroma binnenin bewaard blijft.

 

Duurzaamheid

JAVA Koffie gelooft in een duurzaam beleid dat rekening houdt met mens en wereld. Producten met de keurmerken Fairtrade, Rainforest Alliance en Bio-producten zijn daar één uiting van. Deze partnerships zorgen op lange termijn voor positieve veranderingen in het leven van koffieboeren en hun gezinnen, hun gemeenschap maar ook voor de ecosystemen waarvan ze afhankelijk zijn.

Klimaatneutraal

Vanaf september 2016 produceren we alle JAVA-Koffies klimaatneutraal. Dat betekent dat de klimaateffecten in de koffieketen tot nul zijn teruggebracht. Daarvoor doorlopen we een vier stappenplan. Eerst berekenen we de CO2-waarden, vervolgens verminderen we ze, waarna we de resterende CO2-waarden compenseren en communiceren.
 

"Want ook morgen willen we je van onze heerlijke koffie laten genieten."
- Kathleen Claes, SHEO

 

Benieuwd naar anderen hun ervaring?

 

We hebben een vlotte samenwerking met een fijne communicatie.

- Jan Yperman Ziekenhuis

 

 

Benieuwd naar anderen hun ervaring?

 

We hebben een vlotte samenwerking met een fijne communicatie.

 

- Jan Yperman Ziekenhuis

 

Meer weten over JAVA Koffie in de zorgsector?

JAVA Koffie in de zorg

✔️ Duuzaambeleid

✔️ Klimaatneutraal

✔️ Hulp bij aanbestedingen

✔️ Ge(de)centraliseerde systemen

Onze partners

Uniek aan The JAVA Coffee Company is onze onafhankelijke samenwerking met de beste leveranciers van professionele systemen in de koffiewereld.

Onze klanten