Verfijn je zoekopdracht

Koffiecapsules (12 producten)

 

Op onze webshop bieden we zowel espresso koffiecapsules aan die compatibel zijn met jouw JAVA Square of Pro Capsule System als jouw Nespresso® machine. 

Nespresso koffiecapsules bestellen® 

Naast onze espresso koffiecapsules die compatibel zijn met JAVA System toestellen, hebben we ook Nespresso ® koffiecapsules in ons assortiment. Ons Nespresso capsules aanbod bestaat uit Supreme, Peru, India en Deca espresso koffiecapsules. 

In onze Dessert Nespresso ® capsules vind je een blend van de rijkste espresso Arabica’s, op artisanale manier geperfectioneerd door onze meesterbranders. Koffiebonen uit Honduras verrijken de persoonlijkheid van deze melange espresso en zorgen voor toetsen van donkere chocolade. 

Onze Peru Nespresso ® capsules, afkomstig van het hooggebergte van Noord-Peru, zijn helemaal bio. Met onze Peru koffiecapsules geniet je van een zachte en fruitige espresso

Wil je liever Nespresso ® bestellen zonder de opwekkende werking van cafeïne? Dan zijn er onze Deca Nespresso ® capsules. Deze Deca espresso capsules bevatten een (h)eerlijk pittige espresso blend uit Zuid- en Centraal-Amerika, Afrika. Deze Deca espresso blend werd op artisanale manier geperfectioneerd door onze meesterbranders.

Wil je Nespresso capsules bestellen ? Ontdek de verschillende soorten Nespresso compatibele koffiecapsules voor Nespresso ® toestellen op onze webshop.

 

Koffiecapsules JAVA System 

Onze JAVA koffiecapsules zijn speciaal ontwikkeld voor de JAVA (Pro) Capsule System toestellen. Met deze JAVA koffiecapsules creëer je de Espresso met de perfecte crèmelaag.  Met een combinatie aan melk- en koffiecapsules maak je de lekkerste Cappuccino en Latte Macchiato. Daarnaast kan je met onze chocoladecapsules ook genieten van een heerlijke warme chocoladedrank. Combineer deze chocoladecapsule met melk- en koffiecapsules voor een Cappuccino met zoete chocoladetoets.

Benieuwd naar onze Nespresso koffiecapsules? Ontdek de verschillende soorten koffiecapsules voor JAVA System toestellen op onze webshop. Ook onze koffiebonen en senseo pads vind je hier.