Ontdek ons assortiment aan Kfee koffiecapsules. Maak elk warm drankje naar keuze van een Espresso tot een warme chocolademelk. Een Cappuccino zetten was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de melkcapsules. 

Deze koffiecapsules zijn enkel compatibel met ons JAVA Capsule System. 
Of met een Dolce Gusto®* toestel bij het gebruik van een adapter.

*Merk van een derde partij dat niet verbonden is met The JAVA Coffee Company NV.

Verfijn je zoekopdracht

Kfee koffiecapsules (7 producten)

Onze Espresso's
(H)eerlijke, pittige Espresso verzegeld in een luchtdicht kluisje. De krachtige Forte blend wordt geoogst in Zuid- en Centraal-Amerika, Afrika. Ideaal in combinatie met een Latte capsule, om zo een Cappuccino of Latte te bereiden. Zachte en rijke Espresso Leggero in capsules. Mengeling met bonen geoogst in Zuid- en Centraal-Amerika en Afrika. Deze Leggero is ideaal voor een zachte Cappuccino of een Belgische Lungo. De Deca capsule bevat een (h)eerlijke, pittige Espresso Deca mengeling uit Zuid- en Centraal-Amerika, Afrika. Voor wie van een Espresso wil genieten, kopje na kopje, maar zonder de opwekkende werking van de cafeïne.

Origine koffie
Net als bij wijn, vind je in koffie complexe smaken terug. Deze bijzondere koffies worden gemaakt van streng geselecteerde, meestal met de hand geplukte oogsten. De JAVA Origine koffies zijn allemaal 100% Arabica en herkenbaar aan hun unieke smaak en opmerkelijke kwaliteit. Geen blends, enkel de beste bonen van de meest gewaardeerde koffieregio’s. De India zorgt voor zachte cacaotonen (donkere chocolade), een mooie zoetheid en gebalanceerde rijke smaak. De Papua New Guinea zorgt voor een subtiel fruitig aroma gecombineerd met fijne parfumaccenten. Al deze koffiebonen zijn afkomstig uit dezelfde plantage: een Single Estate koffie die de unieke en pure smaak van één enkele soort koffieboon bewaart. 

Melkbereidingen
Met deze Latte melk capsules bereidt u in enkele seconden een luchtige melk voor uw Cappuccino of zalfzachte Latte Macchiato. Of liever een romige warme melk voor uw chocoladedrank? Ook dat kan. Combineer een Cioccolato chocoladecapsule en Latte melkcapsule voor een heerlijk romige chocolademelk! ."