Op zoek naar gemalen koffie? Ontdek ons aanbod aan gemalen koffie en ervaar de ultieme smaak van een vers gezet kopje koffie. We streven dagdagelijks en al jarenlang naar het perfecte kopje koffie, en dat proef je. Van het oogsten op de plantage tot branden en verpakken in Rotselaar, elke stap van het proces is cruciaal. 
Bio of Fairtrade, mild of net heel krachtig, wij hebben voor elke koffieliefhebber wat wils.
Vandaag besteld voor 12u = vandaag verzonden

Verfijn je zoekopdracht

Gemalen koffie (11 producten)

Mild of toch liever intens? Ontdek welke gemalen koffie bij jou past.

De smaak van je koffie hangt voor een groot stuk af van de koffiebonen en het brandproces. Bitter, acide , pittig, zacht of zoet, elke boon heeft zijn eigen specifieke smaak. Verkies je een frisse en fruitige smaak? Probeer dan de gemalen koffie Maragogype Mexico. Hou je toch eerder van een pittig kopje koffie? Dan is de gemalen koffie Intense zeker iets voor jou. Voor wie graag van koffie geniet, kopje na kopje, maar dit zonder het effect van de cafeïne, hebben we ook Deca gemalen koffie in assortiment.


De afkomst van onze gemalen koffie

Met plantages in Mexico, Peru , Guatemala, Papua New Guinea, Nicaragua... oogsten we onze bessen op plaatsen waar de condities het meest ideaal zijn. We werken bovendien ook samen met Fairtrade koffieboeren voor heel wat van onze koffiebonen, zo garanderen we een eerlijke prijs voor hun oogst en dragen we bij aan betere leef- en werkomstandigheden voor de koffieboer en zijn gezin.


Koop je gemalen koffie in allerlei soorten smaken op de webshop

Ga op ontdekking op onze webshop en ontdek welke gemalen koffie het best bij jou passen. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel dan eenvoudig online. Voor 12u besteld = vandaag verstuurd, dus voor je het goed en wel beseft start je de dag met een heerlijk en uniek kopje koffie.