Om de levensduur van je koffiemachine te verlengen, is een goed onderhoud belangrijk. Zo heb jij langer plezier van je koffietoestel en geniet je optimaal van heerlijke koffie. Gebruik tijdens het onderhoud liefst producten van het merk van jouw koffiemachine. Bv. Gebruik voor het onderhoud van je JURA koffietoestel alleen de JURA ontkalkingsproducten. Zo weet je zeker dat je de machine niet beschadigt.

Verfijn je zoekopdracht

Onderhoud (35 producten)

Ontkalken

Door ontkalken verwijder je kalkophoping in de leidingen. We raden je daarom aan om een filterpatroon te gebruiken. Hiermee voorkom je kalkvorming en is het ontkalken minder vaak nodig. In de JAVA Webshop vind je ontkalkingstabletten en ontkalkingsfilters.

Reinigen

Het reinigen is daarnaast een belangrijk onderdeel van een goed onderhoud. Met een reinigingsmiddel verwijder je koffieresten en koffievetten. Dankzij het reinigen blijft de koffiemachine goed zijn werk doen. In de JAVA Webshop vind je reinigingstabletten, reinigingspoeder en reinigingsfilters.

Koffiemachines met melksysteem onderhoud je met een melkreiniger. Zo spoel je eventuele aangekoekte melkresten weg.
 

Bestel je jouw ontkalkings- of reiningsproducten voor een piekfijn onderhoud voor 12u, dan versturen we jouw onderhoudsproducten vandaag! Zo kan jij snel genieten van een optimaal werkende koffiemachine en een heerlijke kop koffie.