Beleef JAVA Koffie

Een passie die we graag delen

Nieuwsgierig naar de geheimen van het koffieverhaal? Kom langs en deel onze passie. Ontdek de JAVA Shop, verruim je kennis in onze opleidingen of plan een bezoek aan de koffiebranderij. Wat je ook verkiest, de koffie staat klaar!

 
 
 

Opleidingen


Wil je jouw passie voor koffie omzetten naar praktijk? Ontdek onze workshops, van een bezoek aan de koffiebranderij tot een Barista Introductie.


Onze opleidingen zijn toegankelijk voor liefhebbers en professionals, afhankelijk van het level.

 

Alle opleidingen >  

Koffiebranderij


Wil je weten hoe het eraan toegaat in de koffiebranderij? De branderij kan door groepen bezocht worden. Na een rondleiding doorheen de productie-unit, laat onze meester koffiebrander in zijn kaarten kijken.


Met een heerlijk kopje koffie en iets zoet sluiten we het bezoek af.


Plan je bezoek > 

Experience Center


Op zoek naar een multifunctionele ruimte op een unieke locatie? Het Coffee Experience Center is een centraal gelegen hotspot, vlak naast de meest moderne koffiebranderij in de Benelux.


Geen duffe meetingroom, maar een buitengewoon kader voor elk type event. 


Ontdek het Experience Center >

JAVA Coffee House


Genieten van een kopje JAVA Koffie in een echte JAVA-Koffiebar? Dat kan! In 2014 opende de allereerste JAVA Coffee House haar deuren. Schuif aan de community table en geniet van een kopje koffie in een ontspannen sfeer.


Ontdek onze locaties en geniet van een heerlijke Latte Speculoos of spring binnen voor een snelle take-away lunch.


JAVA Coffee House in mijn buurt > 

Elisa by JAVA Coffee


Geniet van een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of gewoon een tussendoortje bij Elisa by JAVA Coffee in Leuven. 

In samenwerking met onze leveranciers zorgen we voor ambachtelijke, duurzame kwaliteitsproducten.Ontdek Elisa > 

JAVA Shop


Op zoek naar lekkere JAVA Koffie voor thuis? Kom langs in de JAVA Shop. Onze winkelmedewerkers staan je graag bij met raad en daad. Ze helpen je zoeken naar de koffie die perfect bij je past. Graag zacht of sterk, gemalen, bonen of capsules, ... We tonen je graag de weg onder het genot van een heerlijk geurende kop JAVA Koffie!

  • Wingepark 20, 3110 Rotselaar (einde van het Wingepark)

 

Ontdek de Shop >  

Koffietips


Wist je dat jouw pakje JAVA Koffie onze branderij verlaat als een half afgewerkt product? Voor de andere helft zijn jij en het gebruikte toestel verantwoordelijk.


De manier waarop koffie gezet wordt, speelt een grote rol in de smaak en beleving van je kopje koffie: van de watertemperatuur tot het type toestel en de omgeving waarin jouw kopje koffie gedronken wordt.


Meer tips >