The JAVA Coffee House

Beleving staat meer dan ooit centraal

De koffievoorziening op het werk heeft voor veel mensen invloed op hun engagement en productiviteit. Bovendien worden medewerkers ook kritischer: ze nemen hun koffiebeleving serieus.

Investeer in kwaliteit en beleving met The JAVA Coffee House, een echte koffiebar in jouw bedrijf!
 

 
 

Een totaalconcept dat zich weet te onderscheiden door een uitstekend aanbod en persoonlijke aanpak.

Met nieuwe methoden zoals slow drip brengen we de meest subtiele aroma’s in elk kopje. Naast origine Espresso, Cappuccino en gearomatiseerde Macchiato is ook oma’s filterkoffie terug. Voor elke coffeelover een kopje op maat.


The JAVA Coffee House biedt een duidelijke meerwaarde met een kwalitatief en uniek aanbod van diverse koffies en kleine maaltijden. Dagvers geleverd door een lokale bakker of ter plaatse bereid. De inrichting is actueel met een knipoog naar vroeger. Schuif aan de community table en vergader in een ontspannen sfeer. Zet je in een vintage sofa voor een coffee of the day of spring binnen voor een snelle take-away lunch.

 

JAVA Koffie - Imec

Imec

Heverlee, Leuven (In-House)

Imec is één van de grootste onafhankelijke onderzoekscentra in nanotechnologie en –elektronica. Op het hoofdkantoor in Leuven werken meer dan 2350 medewerkers van meer dan 70 verschillende nationaliteiten samen aan onderzoek, dat voornamelijk gericht is op chips en systemen van de toekomst.


Dit zijn voornamelijk wetenschappers, maar ook ingenieurs en operatoren en medewerkers in ondersteunende functies. Imec huisvest sinds 2013 de eerste In-House JAVA-koffiebar, enkel toegankelijk voor Imec-medewerkers.

 

JAVA Koffie - Brussels Airport

Brussels Airport

Zaventem, Arrivals

In de aankomsthal van Brussels Airport vind je onze vernieuwde koffiebar. Reizigers kunnen er terecht voor koffies uit alle hoeken van de wereld. Partner Autogrill staat in voor het dagelijks beheer van deze uitbating.


Mario Orinx, Chief Operating Officer Autogrill North-West Europe: “Wij zijn zeer blij met de opening van het nieuwe JAVA Coffee House. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met JAVA op deze manier nog beter gaan kunnen beantwoorden aan de wensen van zowel de reizigers als de familie en vrienden die hen in stijl, en in alle rust, willen opwachten bij hun aankomst in België."

JAVA Koffie - Station Brussel-Zuid

Station Brussel-Zuid

Brussel, Avenue Fonsny

Op 15 juni 2017 opende ons achtste JAVA Coffee House in het station van Brussel-Zuid, aan de hoofdingang aan Avenue Fonsny richting centrale gang. Zo geniet je ook onderweg van een lekkere JAVA Koffie. Van warme Cappuccino tot ijskoude Caffe Latte. 

 

JAVA Koffie - Waasland Shopping Center, Sint-Niklaas

Waasland Shopping Center, Sint-Niklaas

Sint-Niklaas, Kapelstraat 100

Nood aan een koffiepauze tijdens het shoppen? Dan kan je terecht in de JAVA Koffiebar in het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas.


Tijdens het winkelen in het grote winkelcomplex met een oppervlakte van 45.000 m2 is onze koffiebar de ideale tussenstop om even uit te rusten. Je kan er niet enkel terecht voor een lekkere Latte Caramel, maar ook voor een heerlijk ontbijt of een kleine snack zoals een muffin of een healthy smoothie.

Kom tijdens het shoppen dus even gezellig genieten in onze JAVA koffiebar in Waasland Shopping Center!

Wijnegem Shop Eat Enjoy 

Wijnegem, Turnhoutsebaan 5

Nood aan een koffiepauze tijdens het shoppen? Dan kan je terecht in de JAVA Koffiebar in het Wijnegem Shop Eat Enjoy.


In oktober 2018 openden we een kleine maar fijne JAVA Coffee House op het gelijkvloers in het Wijnegem Shopping Center, sinds kort Wijnegem Shop Eat Enjoy.  Van 10:00u tot 20:00u (!) kan je er terecht voor de lekkerste Lattes, home-made muffins en een portie vitamines dankzij verse squeezies en smoothies. 

UZ Brussel
Jette, Brussels Health Campus, Laarbeeklaan 101

In oktober 2018 openden we in UZ Brussel een nieuwe JAVA Coffee House. Je vindt onze koffiebar langs de inkomhal van het consultatiegebouw (route 744). 

 De kersverse Baristas bereiden er elke weekdag tussen 8 en 16.30 uur met de glimlach de lekkerste koffies en andere warme dranken, iced coffee, homemade ice-tea, koffiekoeken, muffins, donuts en gebak. De verschillende koffiebereidingen worden ter plaatse gemaakt door professioneel opgeleide barista’s. 

En ja hoor, ook zonder gebroken arm of been ben je er welkom 

UZ Brussel Kinderziekenhuis
Jette, Brussels Health Campus, Laarbeeklaan 101

In januari 2021 openden we een tweede koffiebar op de campus, in take-away modus. Je vindt ons nu ook in het kinderziekenhuis van het UZ Brussel, het ‘KidZ Health Castle’. Het KidZ Health Castle vertelt een verhaal van een beschermend kasteel en zijn inwoners en bezoekers.

Dat krijgt vorm door de aanwezigheid van drie speciaal daarvoor gecreëerde personages die duidelijk in het kinderziekenhuiskasteel aanwezig zijn. Die personages spelen ook de hoofdrol in "Het kasteel van Theodorus", een gloednieuw spannend kinderboek dat door Marc De Bel werd geschreven. 

Deze personages werden geïntegreerd in het ontwerp van onze koffiebar: van prachtige illustraties op de kasteelmuren tot een Theodorus Smoothie. Alle dranken worden bereid door professioneel opgeleide Barista's.

 

UZ Brussel zomer pop-up bar
Jette, Brussels Health Campus, Laarbeeklaan 101

Nog in het voorjaar van 2021 besluit UZ Brussel een pop-up koffiebar te openen in de frisse buitenlucht van de campus. Van mei tot en met september kunnen medewerkers en bezoekers van de Brussels Health Campus terecht in de pop-up voor hun favoriete warme drank en kleine snacks. Zo wil het UZ alle zorgmedewerkers die blijven doorwerken tijdens de pandemie een hart onder de riem steken. 


De pop-up koffiebar wordt ingericht in de JAVA Belevingscontainer. Deze is voorzien van een ruime toog en voldoende kastruimte, volautomatische toestellen en zelfs ingebouwde rinsers om bijvoorbeeld melkkannen te reinigen. Een koelkast zorgt voor frisse zomerdrankjes. In de bergruimte is voldoende plaats voor stock en een extra koelinstallatie.