Op zoek naar de lekkerste éénkops-koffiefilters? Met onze koffiefilters zet je snel en eenvoudig de lekkerste filterkoffie. Ontdek onze Deca en Dessert koffiefilters. 

Bestelde voor 12u, vandaag verzonden.

Verfijn je zoekopdracht

Koffiefilters (2 producten)

Koffiefilters Dessert

Jouw favoriete Dessert koffie, handig in een éénkops-koffiefilter. Voor onze dessert koffiefilters gebruiken we uitsluitend zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen, geoogst in Zuid- en Centraal-Amerika. Een unieke mengeling zorgt ervoor dat JAVA dessert koffiefilters zich onderscheidt van andere supreme koffiefilters.

Het resultaat is een heerlijk kopje koffie met een zalig zachte afdronk. Je vindt in deze blend Santos Fancy, Guatemala Antigua & Antilla, Honduras, Bolivia en Colombia.

 

Koffiefilters Deca

Ook voor JAVA koffiefilters Deca worden alleen Arabica bonen gebruikt, geoogst in Zuid- en Centraal-Amerika. De bonen worden op natuurlijke wijze cafeïnevrij gemaakt.

Het resultaat is dat je, ook wanneer je een kopje koffie wat minder stimulerend wil, ervan kan genieten. Deze blend bestaat ook uit Santos Fancy, Guatemala Antigua & Antilla, Honduras, Bolivia en Colombia.

 

Koffiefilters gebruiken

Plaats je koffiefilter op een passende kop. Giet er vervolgens warm water (niet kokend) water op. Plaats het deksel op de koffiefilter en wacht tot het water volledig is doorgelopen.

Verwijder de koffiefilter en geniet van je lekker kop koffie!