Voor 12.00 uur besteld vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf 50 euro (BE)
Gratis ophalen in onze JAVA shop

Vriendelijkste Handelaar: JAVA Shop valt in de prijzen

Naast de Oscars werden in februari  2019 ook de awards voor Vriendelijkste Handelaar 2018 van de streek uitgereikt. We zijn ontzettend blij je te mogen vertellen dat het geweldige team van de JAVA Shop door jou wordt beloond met een schitterende score van 9,38/10! 

Erkend Vlaams-Brabants Streekproduct

27 februari 2019 | Blog, Updates 

Nationale awarduitreiking

Op 20 februari 2019 vond de awarduitreiking plaats voor de verkiezing van de Vriendelijkste Handelaars uit de streek, georganiseerd door Handelsgids.be. Lokale handelaars die via hun webpagina bij Handelsgids in de loop van 2018 de hoogste gemiddelde score ontvingen van hun klanten, mogen zich een jaar lang Vriendelijkste Handelaar van hun gemeente noemen.


Verkozen door klanten

“We werken met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar kan het hele jaar door op zijn Handelsgidspagina een score krijgen op 10 van zijn klanten. Aan klanten wordt gevraagd naar hun ervaring bij een handelaar en deze te quoteren en een review te geven. De optionele feedback is een grote meerwaarde voor handelszaken: zo kunnen zij hun service nog meer klantgericht maken.”aldus Handelsgids zaakvoerder Luc Verheyden. 

The JAVA Coffee Company kreeg in 2018 een prachtig rapport van 9,38/10! Zo eindigden we op een mooie derde podiumplaats. De belangrijkste redenen om lokaal te shoppen zijn vaak service, vakkennis, kleinschaligheid en klantvriendelijkheid. Laten dat nu net specialisaties zijn van het team uit de JAVA Shop! 


Kom het zelf ontdekken

Kom langs en ontdek ons uitgebreid assortiment: koffie, thee, streekproducten, lekkers voor bij de koffie, toestellen, ... Je kan zelfs een geschenkpakketje op maat samenstellen. Zo krijg je meteen het perfecte geschenk voor elke gelegenheid!

Ook online helpt ons team je graag verder met de glimlach.