Erkend verdeler van JURA koffiemachines

JURA koffiemachines zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Geniet ook thuis van de beste koffiekwaliteit zoals u die tot nu toe alleen uit de beste koffiebars kende met deze JURA koffiemachines.

JURA zorgt dat het onderhoud van koffievolautomaten net zo eenvoudig is als de bereiding van de koffiespecialiteiten.

Voor de afronding van het genot kunnen de JURA koffiemachines met moderne accessoires geheel aan de eigen koffiegewoonten worden aangepast.


 


​Advies op maat 


Op zoek naar een JURA koffiemachine? Wij begeleiden u bij de keuze van het juiste toestel in functie van uw noden. We bekijken samen de gevraagde capaciteit (aantal kopjes koffie per dag) en het gewenste type koffiebereidingen. Van Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato tot Flat white:  alles is mogelijk.

De perfecte kop koffie? Hou rekening met twee belangrijke factoren:

  1. een kwalitatief koffiemachine afgesteld volgens uw smaak,
  2. een premium koffie in bonen.

Gelukkig allebei te vinden in de JAVA Shop! 

Demonstratie

In de JAVA shop kan u terecht voor een demonstratie van een uitgebreid assortiment JURA koffietoestellen. Voor thuis of voor professioneel gebruik, geniet altijd van een perfecte kop koffie met een JURA volautomatisch koffietoestel. 

Afgesteld op maat 

Onze shopmedewerkers stellen uw toestel volledig af op uw maat bij aankoop. Geen handleiding meer uitpluizen bij thuiskomst!

Video URL:
Currently supported:

Zwitserse kernwaarden


Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn.

Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.


Eenvoudige bediening

JURA koffiemachines zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

 


JURA koffiemachine 

Op zoek naar een koffiemachine dat eenvoudig is in gebruik en bovendien een mooi design heeft? Dan is een JURA koffiemachine wellicht iets voor jou. 

Alleen in de koffiebars genieten van een heerlijk kopje koffie is verleden tijd. Als je één van de JURA modellen in huis haalt, ervaar je dagelijks deze ultieme koffiesmaak. Heb jij een specifieke voorkeur voor de grootte, het type display én het aantal koffiespecialiteiten? Wij hebben verschillende modellen in assortiment.

Op onze webshop vind je een uitgebreid gamma aan JURA koffiemachines: 

De JURA koffiemachines weten koffieliefhebbers te bekoren met een ongeëvenaarde koffiekwaliteit. Een JURA koffiemachine kenmerkt zich door veel gebruiksgemak, een hoogwaardig design en nieuwe technieken. Alle JURA koffiemachines zijn eenvoudig in gebruik. Er is niet meer nodig dan één druk op de knop voor een heerlijke kop koffie. Daarnaast zijn JURA koffiemachines stevig en duurzaam. Een toestel gaat jarenlang mee, zoals het hoort. Om de koffie steeds lekkerder te maken investeert JURA veel tijd en geld in technologische ontwikkelingen: alles voor die ultieme smaak.

Bestel je jouw JURA koffiemachine voor 12u, dan versturen we jouw JURA koffiemachine vandaag! Zo kan jij snel genieten van een lekkere kop koffie.